Facebook

19 Kasım 2016 Cumartesi

Cildi gençleştiren ekonomik bitkisel tarifler

Cildinizin daha genç ve güzel görünmesini sağlayan bitkiler ile hazırlanan maskeler sayesinde pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.Cildi gençleştiren ekonomik bitkisel tarifler

Cildin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri içeren bu bitkiler ile hazırlanan karışımlar kolayca uygulanmakta ve düzenli kullanım sonrasında olumlu etkileri görülmektedir.

Papaya İle Gençleşme Karışımı

17 Kasım 2016 Perşembe

Vazelinin Faydaları saymakla bitmez

Vazelinin hiç bilmediğiniz kullanımları Elinizin altında bir kutu vazelin varsa, neredeyse yapamayacağınız şey yok. Faydaları saymakla bitmeyecek cinsten. Yoğun formu sebebiyle de aldığınız 1 kutu vazelini, oldukça uzun bir süre kullanabiliyorsunuz.

Yıllardır nesilden nesile aktarılan bir güzellik sırrı: Vazelin! Hızlı nemlendirme özelliği, çok uygun fiyatlara her yerde bulunabiliyor olması onu cilt bakımı yarışında diğerlerinden ayırıyor. Elbette doğru kullanmayı bilmek gerekiyor. Nasıl mı? 

Gerek güzellikte gerekse hayat kurtarıcı durumlarda vazelinin daha önce hiç bilmediğiniz farklı kullanımları..  Kirpiklerinizin büyümesine yardımcı olur. Gece kirpiklerinize sürün ve etkisini görün.  Kuru ve çatlamış dirseklerinizi yumuşatır.  Kuru cildinize sürdüğünüzde hemen etkisini gösterir ve hayat kurtarır.  Öpülesi ve güzel dudaklar için birebirdir.   Parfüm sıktığınız noktalara sürdüğünüz vazelin, kokunun daha kalıcı olmasını sağlar.  Vazelinin gözenekleri tıkadığı bilgisi yanlıştır tam aksine daha yumuşak bir cilt için yüzünüze, boynunuza ve kollarınıza sürebilirsiniz.  Dişinize bulaşan ruja vazelin sürdüğünüzde yok olacaktır.  
Geceden kalan makyajı temizlemeyi büyük oranda kolaylaştırır.    Göz makyajının altına, yanaklarınıza ve dudaklarınıza sürdüğünüzde daha parlak ve taze bir görüntü verecektir.  Kaşlarınıza sürdüğünüzde, bölgeyi yumuşatır ve kaşlarınızı daha acısız bir şekilde alabilirsiniz.