Facebook

5 Haziran 2021 Cumartesi

3 Günde Çatlamış Topuklardan Kalıcı Olarak Kurtulun - Çatlak Topuk Kremi

Çatlak Topuk Kremi
2 tatlı kaşığı zeytinyağ (mümkünse saf zeytin yağı kullanın) 1 tatlı kaşığı diş macunu (marka önemli değil) yarım tatlı kaşığı karbonat. 1 yemek kaşığı limon suyu Homojen hale gelene kadar karıştırın.

Uyguladığımız kür tarifi krem kıvamında oluyor. Her gün uygulayacaksınız. Sadece topuk çatlaklarını değil, mantarlara da iyi geliyor. Sağlıklı ayaklara kavuşuyorsunuz. Diş macunu flarür olduğu için çatlakları onarıyor ve topukların beyazlamasını sağlıyor. Karbonat tüm bakterilerden kurtulmanızı sağlıyor. Limon suyunun topuk çatlaklarını onarmada büyük etkisi var. Uygulama Kremi beş dakika masaj yaparak topuklarınıza yedirin. Üstüne çorap giyiyoruz. (Ben streç de geçiriyorum:) Sabaha kadar ayağımızda duruyor. Sabah yıkıyoruz.İlk uygulamada bile etkisini hissedeceksiniz. Bir kavanoza koyup ağzını kapatıp saklayabilirsiniz. Ölçüyü arttırabilirsiniz.



ayak bakımı ve çatlamış topuklardan kalıcı kurtulun. nasır ve topuk çatlakları ne iyi gelir ? bu çatlak kremi ile güzel ayaklara sahip olabilirsiniz. topuk tedavisi yapabilirsiniz. cilt bakım ve maske

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder