Facebook

3 Ekim 2011 Pazartesi

Estetik cerrahları bu yüzü tartışıyor 'yastık yüz'

Cerrahlar ünlüler arasında gittikçe yaygınlaşan yastık yüz sendromunu çözmek için toplandı.


53 yaşındaki Madonna sadece şarkılarıyla değil, tempolu dansı ve moda dünyasındaki öncülüğüyle de ünlü... Ancak ünlü yıldızı bir tartışmanın gündemine oturtan konuysa bunlardan tamamen farklıydı. İngiliz Estetik Cerrahları Birliği son toplantısında Madonna'nın ve başka birçok ünlünün de muzdarip olduğu 'yastık yüz'ü konuştu ve bu soruna çare aradı.

Doktorlar toplantıda 'lipomodelling' adlı yeni bir teknikten de bahsetti. Tekniğe göre kimyasallar yerine vücudun başka bir yerinden alınan yağlar kullanılıyor ve prosedürde dokunun vücudun doğal bir parçası olması sağlanıyor. Bu sayede de doğal görünüm bozulmuyor.



Kimyasal enjeksiyonlar sonucu yüzde oluşan yapay görüntüden kaynaklanan 'yastık yüz'ün mağdurları arasında Kylie Minogue, Cameron Diaz ve Nicole Kidman gibi isimler de yer alıyor.

yastık yüz sendromu

Artık birçok ünlü kadın olduğundan daha genç gözüküyor. Şişkin yüzler, kısık gözler ve hepsinin birbirine benzediği plastik bir görünüm... Olduklarından genç gözüken bu kadınların sırrı ne? Diet ve spor mu? Dolgu enjeksiyonu, yüz gerdirme gibi operasyonlar sonucu kavuşulan bu görünüme 'yastık yüz' adı veriliyor. Bu salgına kapılanlar arasında birçok ünlü isim var. Bu isimlerin çoğu operasyon geçirdiğini kabul etmese de eski resimleri ve değişen tek tipleşen yüz hatları onları ele veriyor. Doğal haliyle tanıdığımız sarışın sörfçü güzel Cameron Diaz da artık eskisi gibi değil. Yüzü şişkin, yanakları kocaman ve gözleri küçücük... O da yastık yüz sendromunun mağduru. İşte yastık yüz kulübünün diğer üyeleri...



Ünlüler dünyasında salgın hastalık

Nicole Kidman'a olduğundan genç gösterdiği için artık daha az rol teklifi gittiği söyleniyor.





Şarkıcı Kylie Minogue da zamana direnenlerden.



iki çocuk annesi Catherine Zeta-Jones aslında 41 yaşında.

Elvis'in eşi ve Dallas dizisi oyuncularından Priscilla Presley



Ünlüler dünyasında salgın hastalık

Hanedan dizisinin yıldızlarından Linda Evans


Çelik Manolyalar ve Blade Runner filmlerinin ünlü aktrisi Daryl Hannah


Geçtiğimiz günlerde ülkemizde konser veren ünlü şarkıcı Ozzy Osbourne'un karısı Sharon Osbourne da aynı dertten muzdarip. 58 yaşındaki Osbourne'un yüzü garip bir şekilde bebek cildi gibi pürüzsüz ve hiç kırışıklığı yok.



Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egsersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder