Facebook

17 Nisan 2023 Pazartesi

Yüz gençleştirme; radyofrekans Lazerle yüz gençleştirme, radyofrekans cilt bakımı,


Yüz gençleştirme; radyofrekans, dermokozmetik ürünler veya lazer teknolojileri kullanarak yüzde anti-aging etkisi yaratan uygulamaların tümüdür.
Medikal estetik uygulamalarla etkili ve kalıcı sonuçlar elde edilen ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları sayesinde genç kalmak kadınlar ve erkekler için artık çok daha kolay ve konforlu. Estetik ameliyatla cilt gençleştirme, cerrahi işlemlerin yüksek maliyetlerinden dolayı pahalıdır, 
Lazerle yüz gençleştirme, radyofrekans cilt bakımı, gibi cerrahi olmayan cilt yenileme ve anti-aging uygulamaları birçok açıdan avantajlıdır çünkü,
Kesiksiz, dikişsiz, izsiz işlemlerdir.
Lokal veya genel anestezi gerektirmez.
Birçok işlem sonrası sosyal hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Estetik müdahale değil doğal gençleşme yöntemleridir.
Mimik kaybına yol açmaz.
Uzun süre kalıcı işlemlerdir.
Maliyeti düşük, fiyatı uygun işlemlerdir.

Radyofrekans ve Ultrason Teknolojileri ile Yüz Gençleştirme

Deri altındaki dokular üzerinde sınırlı hasar yaratmak suretiyle kolajen üretimini tetikleyerek cildin kendi kendini onarmasını ve gençleşmesini sağlayan, en doğal cilt gençleştirme yöntemleridir. 


Altın Ütü
Altın madeninin şifalı ve güzelleştiren gücünü, radyofrekans teknolojisi ile birleştiren Pelleve Altın Ütü, yüz gençleştirme yöntemleri içinde oldukça popüler uygulamalardandır. Radyo frekans dalgalarının gönderdiği ısı, cilt altında (dermis) kolajen üretimini tetikleyerek cildin kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasını sağlarken, epidermise uygulanan ütüleme cildin derinden yüzeye sıkılaşmasına yardımcı olur, yüz hatlarını belirgin hale gelir. 
Pelleve Altın Ütü; ağrısız, acısız bir yöntemdir, 1 ile 8 seans arasında planlanabilir. 

Dermapen:
Belli bir açı ile kullanılan dermo iğneler cildin yüzeyine zarar vermeden, derin dokuya ulaşabilecek kanallar açar. Mikro iğnelerin yarattığı yaralanmayı tamir etmek için harekete geçen kolajen hücrelerini desteklemek için seçilen serumlar, kanallardan derin dokuya iletililir. 
Lazer Teknolojisi Yöntemleri ile Anti-Aging
Lazer teknolojileri, tek başlarına  ya da diğer yöntemlerle kombine edilerek cilt gençleştirmede harika sonuçlar elde etmemizi sağlayan yöntemlerdir. 
Q-Switch Lazer
Yaşlanma sebebiyle ciltte oluşan kahverengi lekelerin silinmesinde kullanılan, karbon peeling popüler bir lazer uygulamasıdır. 

PINK PEEL (Östrojen Bakımı)
PRX ( Işıltı ve Anti - Aging Bakımı)
OXGENEO (Oksijen Bakımı)
Gulutatyon Forll’d Bakımı
Somon DNA Bakımı
Gold Bakım
HYA Nem ve Anti Aging bakımı

gibi sayısız seçenekler kurumumuzda bulunmaktadır.
Y
üz Gençleştirme ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular
1. En iyi yüz gençleştirme yöntemi hangisidir?

En doğru cilt gençleştirme yöntemi, cildin yaşlı görünmesinin sebebine göre seçilen yöntemdir. Sarkmalar için başka, lekeler için başka, pigmentasyon problemleri için başka yöntemler kullanmak gerekebilir
2. Kendime uygun cilt bakım yöntemini nasıl seçebilirim?
Hastalar genellikle ciltleriyle ilgili rahatsızlık duydukları şeyleri en iyi şekilde bildikleri için bir ön fikirle kurumumuza gelirler ya da bizimle iletişime geçerler. Fakat en doğru tespit için uzmanlarımızla iletişime geçmenizi öneririz.




Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz ) Afitap Güzellik Merkezi - Akçay Novada Afitap Beauty , AfitapBeauty
Yüz gençleştirme; radyofrekans Lazerle yüz gençleştirme, radyofrekans cilt bakımı
Afitap Beauty
Afitap Beauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder