Facebook

26 Haziran 2023 Pazartesi

Kaşta Pudralama Tekniği Nedir? Nasıl Uygulanır?

Kalıcı makyaj günümüzde oldukça tercih edilen, cilt ile reaksiyona girmeyecek doğal boyalar kullanılarak yüzün birçok bölgesine uygulanabilen bir yöntemdir. Kalıcı makyaj kaş için uygulanacaksa, en çok tercih edilen teknik pudralama (gölgelendirme) tekniğidir.


Kaşta Pudralama Tekniği; bitkisel boyalardan oluşan kalıcı makyaj boyası kullanılarak mikro iğneler yardımıyla derinin en üst tabakası epidermise uygulanan bir işlemdir.

Pudralama/Gölgeleme tekniğinde kaşlara bir tür fark efekti verilir. Renkler biraz flu ve geçişlidir. Kaşları seyrek olan, kaşlarını sürekli doldurma ihtiyacı duyan ama aynı zamanda doğal bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için uygundur. Pudralama tekniği ile kaşlara yeniden şekil verilebilir, kalınlaştırılabilir ve boşluklar doldurulabilir. Pudralama tekniği; kaş için kullanılan diğer kalıcı makyaj tekniklerine kıyasla daha kalıcıdır. Cilt tipine bağlı olarak kalıcılığını 6 ay-2 yıl arası korur.

Uygulama sırasında kaşlar yüz ölçülerine ve istenen şekle göre tasarlanır. Daha sonra işlemin rahat ve acısız olması için anestezik bir krem uygulanır. Kalıcı makyaj boyası ve mikro iğneler yardımıyla kaşlar şekillendirilir.

Pudralama Tekniği uzman kişilerce, steril malzemeler ve kaliteli ürünler kullanarak yapıldığında zararlı değildir.



Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz ) Afitap Güzellik Merkezi - Akçay Novada Afitap Beauty , AfitapBeauty
Kaşta Pudralama Tekniği Nedir? Nasıl Uygulanır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder