Facebook

16 Ocak 2012 Pazartesi

Makyajın Akmaması için..



Makyajınız Asla Akmayacak

En kaliteli makyaj malzemelerinizi kullansanız da hareketli geçen gecelerde ya da özle davetlerde akan makyajınızla canınızın sıkıldığını biliyoruz. Akıp giden güzelliğinizi 5 adımda durdurabilirsiniz!



Makyajınız Asla Akmayacak
Bu kolay tekniklerle yüzünüz sabahtan akşama kadar taze görünecek ve makyajınız yaptığınız gibi duracak. Öncelikle şunu blmelisiniz ki, bir kadının en iyi makyaj arkadaşı 'toz pudra'dır.





Ürünleri krem formunda kullandığınızda miktarı az tutmak iyi olacaktır. Bunun nedeni ürünün kıvamıdır. Allığın krem içeriği bunun yüze kolayca yayılmasına sebep olur. Bunu önlemek için de allığınızı sürdükten sonra yanaklarınıza gene toz pudra sürmeniz en iyisi olacaktır. Böylece allık yanaklarınızda kalır ve etrafa yayılmaz.Makyajınız Asla Akmayacak
Kapatıcıyı göz altlarınıza noktalar halinde bastırın ve nazikçe yayın. Şimdi küçük bir pudra fırçasıyla saydam toz bir pudrayı bu bölgeye hafifçe sürün. Bu aynı zamanda rimelin akarak göz çevresinde koyu renk halkalar yapmasını da engelleyecektir.


Göz kaleminin dağılması normaldir. Hatta bu göz kalemine has bir özelliktir. Burada kaçınmanız gereken bir şey varsa o da göz kalemini sabitlemeye çalışıp dağılmasını önlemektir. Çünkü göz kalemi hafifçe dağıldığında çok daha seksi bir hava katar. Onu sabitlemeye çalışmak daha katı ve keskin bir ifadeye sebep olur. Ancak gene de göz çevresinde katı ve keskin bir çizgiden yanaysanız o zaman o belirginliği sağlamak için sıvı halinde olan eyelinerları kullanmalısınız.


Ruj ya da dudak parlatıcısını bir türlü taşırmadan süremiyorsanız, parmak ucunuzu fondotene değdirin ve dudak çizgisinin üzerine doğru yayın. Bu ağız çevresindeki çizgileri yumuşatır ve dudakları düzeltip pürüzsüzleştirerek boyanın sabit kalmasını sağlar.
Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egsersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder