Facebook

11 Şubat 2016 Perşembe

Güzel bir görünüme sahip olmak için Argan yağından faydalanın

Yüzünüzü nemlendirmek ve güzel bir görünüme sahip olmak için Argan yağından faydalanabilirsiniz. Yüzünüzü cilt temizleme suyu ile temizledikten daha sonra sabah ve akşam olmak üzere iki üç damla Argan Yağını parmak uçlarınızla cildinize masaj eşliğinde sürün. Cilt tarafından kolay bir şekilde emilen Argan yağı, cilt yüzeyinde yağlı bir katman bırakmaz. Nemlendirici tonik olarak da kullanabileceğimiz Argan yağı, toniğin içine birkaç damla damlatılmak suretiyle kullanılabilir. Evde kendi nemlendirici toniğinizi hazırlamak için gül suyuna 4-5 damla Argan yağı damlatarak elde etmiş olacaksınız.
argan-yagı
Saçlarınızı nemlendirmek için duştan hemen sonra hala saçınız nemliyken birkaç damla Argan yağını avucunuza damlatıp saç uçlarından başlayıp saçınızın deri bölümüne kadar sürün. Yağı saçlarınıza sürdükten hemen sonra tekrardan saçlarınızı yıkamanıza gerek yoktur. Gün içerisinde ısıveren saç şekillendiricisi kullanmak zorunda kalanlar için bu tarif önerilir. Saçlarınızın daha kolay ve basit şekil alması için dört damla
Argan yağını saçlarınıza sürün. Saçların kabarıklığını alarak doğal bir görünüme ve daha kolay bir şekil almasını sağlayacaktır. Yıpranmış ve kırılgan saçlara sahip olan kişiler Argan yağını gece yatmadan hemen önce saç uçları ve saç derisi de dâhil olmak üzere sürebilirler. Argan yağını sürdükten hemen sonra saçlarınızı başınızın hemen üzerinde toplayın ve bir havlu ile sarıp bu şekilde yatın. Sabah kalktığınızda saçlarınızı şampuan ile yıkayıp temizleyin. Haftada 1 veya 2 kere bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.
argan-yagı-3
Yenileyici Yüz Maskesi Tarifi
  • 1 yemek kaşığını geçmeyecek derecede limon suyu
  • 3 çay kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 3 damla Argan yağı
    Listemizde vermiş olduğumuz tarifi bir araya getirip karıştırın. Yüzünüze masaj eşliğinde sürün ve 15-20 dakika bekledikten sonra ılık su yardımı ile cildinizi yıkayın. Bu tarifi uyguladıktan sonra cildinizin ne kadar mükemmelleştiğini göreceksiniz.
Çatlak gidermek için en etkili kullanımlardan biri olan Argan yağı, cilt tarafından kolayca emilir ve tamamen güçlü bir nemlendiricidir. Argan yağı hamilelik dönemi içerisinde çatlak önleyici olarak ve yaz ayları içerisinde kuruyan ciltler için derinlemesine nemlendiren doğal bir ürün olarak kullanabilirsiniz.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder