Facebook

27 Mart 2016 Pazar

En trend atkuyruğu modelleri

Yaz aylarındaki vazgeçilmez saç modelimiz atkuyruğuna modern yaklaşımlar...
Hepimizin bildiği gibi, atkuyruğu saç modelleri her ortama uyan, kullanışlı ve şık görünen saç modellerinden. Ofiste, sporda ya da gece davetlerinde kullanılan bu pratik model, ünlü yıldızların da en sık kullandığı modellerin başında geliyor.
Aksesuarlar nasıl kıyafetlerimize renk veriyorsa, farklı saç modelleri de bize ışıltı katıyor. Her kıyafete uyum sağladığı için atkuyruğu modelleri de bizim favorilerimizden! Kıvırcık, düz ya da dalgalı olması fark etmez, her saç tipine uygun tek saç modeli atkuyruğudur herhalde. Ama her zaman kullandığımız şekli biraz farklılaştırmaya ne dersin? İşte sana fırsat!
Modellere başlamadan önce küçük bir ipucu; atkuyruğun istediğin yükseklikte durmuyorsa, lastik noktanın altına tel tokaları dik şekilde tutturarak daha yüksek bir model elde edebilirsin.

1.Sarılı Atkuyruğu:

Saçlarını atkuyruğu şeklinde topladıktan sonra, bir tutam alıp, tokanın üzerine dolayıp
gizlenmesini sağla. Tutamı sabitlemek için de tel tokalar kullanman yeterli. Daha düzgün bir görünüm sağlamak için bakım yağını elinde ısıtıp, tüm saçına uygulayabilirsin.

2.Yandan Atkuyruğu:

Klasik atkuyruğunu farklılaştırmanın bir yolu da yan şekilde kullanmak. Özellikle daha romantik bir görünüm istiyorsan bu model tam sana göre! Tüm saçını yan tarafta toplayıp ensene yakın bir yerde atkuyruğu oluştur. Dilersen daha dağınık bir görünüm için, aşağıdan ve gevşek şekilde de oluşturabilirsin. Sonrasında da geniş uçlu bir maşayla atkuyruğundan çıkan saçlarında dalgalar oluşturup sabitleyici bir spreyle sabitleyebilirsin.

3.Retro Atkuyruğu

Haydi, biraz geçmişe dönüp, 70'lerden ilham alalım! Bu model için alnının üst kısmındaki saçlarını krepe yapıp geriye doğru hafif bombeli şekilde toplayıp atkuyruğu oluştur. Sonrasında da tüm saçını toplayıp, saç uçlarına önceki modelde olduğu gibi dalga oluşturabilirsin. Görünümü tamamlamak için de kırmızı bir ruj ve kuyruklu bir eye-liner sürebilirsin.

4.Boğumlu Atkuyruğu

Masallardaki prenseslerden ilham alan bu modeli oluşturup sen de kendini bir masal kahramanı gibi hissedebilirsin. Öncelikle saçını düşün bir atkuyruğu oluşturacak şekilde toplayıp atkuyruğundan çıkan saçlarını kabartmalısın. Sonrasında da küçük buğumlar halinde lastik tokayla tutturabilirsin. İşte bu kadar…

5. Örgülü Atkuyruğu

Saçlarını tepeden sıkıca toplayıp, saçlarını ör ve lastik tokayla sabitle. Eğer yüzünü çerçeveleyen saçların elektriklenirse ya da yeni çıkmaya başlayan saçlar uçuşmaya başladıysa güçlü bir saç spreyi ve tarak yardımıyla daha düzgün bir görünüm yakalayabilirsin.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder