Facebook

27 Mart 2016 Pazar

İş saatlerinde saatlerinin kurtarıcı stili: Dağınık atkuyruğu

Eğer imza saç stilini henüz bulmadıysan, okumaya devam et.
Ofis saatlerinin kurtarıcı stili: Dağınık atkuyruğuHerkesin isteği kendisine kusursuz yakışan ama bir o kadar da doğal duran bir saç stili bulmak
değil mi? Hala aynı sensin, ama çok daha havalı saçlarla… Bilirsin işte, her zaman ışıldamanı sağlayan doğal dalgalı saçlar, kusursuz bir ten, parlak dudaklar…

Anahtar kelime: Kusursuz

Dağınık atkuyruğu günlük kullanım için kurtarıcı bir saç stili. Hala 'yataktan böyle çıktım' izlenimi verebilecek kadar doğal, ancak kuş yuvası gibi durmayacak kadar da stil sahibi. Üstelik atkuyruklarının zamansızlığı da her ortamda uyum yakalamayı başaracak.

Sıra sende

Başlangıç:

Havlu ile nemi alınmış saçlarına bukle belirginleştirici köpüğünü uygulayarak şekillendirmeye başla. Köpüğün homojen bir biçimde dağılması için saçlarını fırçala.

Hazırlık:

Doğal duran yumuşak bukleler elde etmek için saçlarını kuruturken parmakların yardımıyla bukleler oluştur. Saçların tamamen kuruduğunda ellerin yardımıyla buklelerini dağıtarak doğal bir etki sağla.

Son dokunuşlar:

Saçlarını geriye doğru tara ve atkuyruğunu saç lastiğinle sabitle. Lastiği çok sıkı bağlamamaya dikkat et. Dağınık etki için ön kısımdan bazı saç tellerini serbest bırakmayı unutma.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder