Facebook

27 Mart 2016 Pazar

Saçlarını şekillendirmeye üşendiğin günlerde

​Saç aksesuarlarını kullanmanın yollarıSaçlarını şekillendirmeye üşendiğin günlerde bu aksesuarlar ile şık görünebilirsin. Sadece podyumlarda değil, modellerin sokak stilinde de gördüğümüz bu moda git gide
yaygınlaşıyor. Sen de en yakın zamanda saçlarını çiçekli, taşlı veya boncuklu aksesuarlar ile renklendirmelisin.

Atkuyruğu

İlkbahar aylarında en çok tercih ettiğimiz stil, salaş atkuyruğu olsa gerek. Sen de saçlarını ister yüksek ister ensede atkuyruğu yap. Daha sonra doğal bir görünüm için saçlarının kenarlarından tutamlarını çıkar. Şimdi çiçekli tacını takma zamanı. Tacını taktıktan sonra saçlarını sabitlemeye gerek kalmayacaktır.

Topuz

Kötü saçlarla uyandığımız günlerde en büyük kurtarıcımız salaş bir topuzdur. Sadece birkaç adımda yaptığımız bu topuzu eğlenceli bir aksesuar ile renklendirmeye ne dersin? Saçının yanına taktığın altın rengi, gümüş veya neon renklerdeki aksesuarlar ile ilkbahara uygun stil denemeleri yapabilirsin.

Günlük stil

Saçlarını toplamak istemediğin günlerde saç bandından yardım alabilirsin. Hem saçlarını şekillendirmeye gerek kalmayacak, hem de çok modern görüneceksin. Saç bandını ister sade kullan, istersen de örgü yapıp saçlarına farklı bir görünüm verebilirsin. Bandananın ucunu uzun tutarak kıyafetini renklendirmelisin.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder