Facebook

30 Mart 2016 Çarşamba

Cildiniz için bahar temizliği

Yaza doğru geri sayıma başlamışken daha fazla güzel olmak için kolları sıvamaya başlayabilirisiniz.
Kış mevsimin soğuktan, rüzgardan kuruyan ve yıpranan cildinize bahar temizliği yapma vakti gelmiş durumda. Koca bir kışı çok çetin şartlarda geçirmiş olabilirsiniz.
İşte size cildinizi kendine getirecek altın değerinde ipuçları:
Her şeyin başı sağlık diye boşuna söylememişler. O yüzden cildinizin yaza güzel bir şekilde merhaba demesini istiyorsanız beslenme şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Sabah, öğle akşam ve ara öğünler olmak üzere sık sık ve az yiyerek hem formunuzu korumuş olursunuz hem de cildinizin yeteri kadar beslenmesini sağlarsınız.
cilt-temizligi 2
Elma ve salatalığın cilt üzerinde inanılmaz bir etkisi
olduğunu unutmayınız. Bu mevsimde en çok tüketeceğiniz sebze ve meyveler arasına elma ve salatalığı da ekleyin.
cilt-temizligi 3
Tahin içeriğindeki susam yağı sayesinde kış mevsimin kurumuşluğu ve gerginliğini alacak ve bebek cildi gibi bir cilde sahip olmanızı sağlayacaktır.
cilt-temizligi 4
Cildinize toz şeker ve bir miktar su ile yapacağınız peeling ile de cildinizdeki örü deriden kurtulur ve daha canlı bir cilde daha kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.
cilt-temizligi-6
Cildinize buhar uygulaması yaparak cildinizin tüm kış boyunca kaybettiği nemi yeniden kazandırabilirsiniz. Bir miktar kaynamış suya doğru kafanızı eğin ve başınızı bir havlu ile kapatın. Nefesiniz yettiği sürece cildinizin buharı emmesini sağlayın ve bu işlemi hafta da 2 kez 10 dakika kadar uygulayın. Sonrasında göreceksiniz ki pamuk gibi bir cilde sahipsiniz.


Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder