Facebook

27 Ekim 2015 Salı

Dişleri Beyazlatmak için 5 Pratik Yöntem


Banana peel on wooden floor
1- Muz Kabuğu
Yediğimiz muzun kabuklarını artık çöpe atmıyoruz ve dişlerimizi beyazlatıyoruz. Muz kabuğunun iç kısmında potasyum ve mineral bulunur. Minerallerin diş minesi tarafından
emilmesi gerekiyor o yüzden acele etmeden muz kabuğunun iç yüzüyle dişlerinizi güzelce ovalayın.
dişleri-beyazlatmak-için-2
2- Aktif Karbon
Doktorlar tarafından kullanılan son zamanların popüler diş beyazlatma yöntemi. Bilim adamlarının araştırmaları sonucu aktif karbon son derece mükemmel diş beyazlatma özelliğine sahip. Çok az aktif karbon’u suyla karıştırıp gargara yöntemi ile kullanın. Daha sonrasında sade su ile gargara yapın.
dişleri-beyazlatmak-için-3
3- Çilek Macunu
Çileğin içerisinde bolca bulunan malik asit sayesinde çay ve kahve lekelerinden kurtulacaksınız. Hazırlanması şu şekilde çileği püre haline getirip karbonatla ile karışım yapın. Dişlerinize 5 dakika boyunca uygulayın. Düzenli uygulama sonucunda dişlerinizde oluşan farkı gözle göreceksiniz.
dişleri-beyazlatmak-için-4
4- Elma Sirkesi
Elma sirkesi dişleriniz için adeta mucizevi ürün. Sirke haline gelen elma seyreltilmiş oluyor. 3 ölçek suya 1 ölçek elma sirkesini karıştırarak ağzınızı yıkayın. Dişlerinizin nasıl beyazladığını gördüğünüz zaman şaşıracaksınız.
dişleri-beyazlatmak-için-5
5- Oksijen suyu ve karbonat
Diş beyazlığı için bulunmuş muhteşem karışımlardan bir tanesi de oksijen suyu ve karbonat. iki ürünü macun haline gelene kadar karışırınız. Diş fırçası yardımı ile dişlerinize uygulayın ve gülüşlerinizin keyfini çıkarın.


Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder