Facebook

27 Ekim 2015 Salı

Dudakları Dolgun Göstermenin Yolları


dudakları-dolgun-göstermenin-yolları
Dolgun dudaklar bayanları seksi ve albenili gösterir. İnce dudaklara sahip olan bayanlarında dudaklarını dolgunlaştırması mümkün.Dudaklarınızın dolgun gözükmesi sağlamak için makyaj hilelerini kullanabilirsiniz. Bu makyaj hilelerini öğrenmek için yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.
tarçın
Tarçın: Dudakları dolgun göstermenizin doğal yöntemlerinden birisidir. Dudaklarınız da herhangi bir şekilde ruj olmadan doğal hali ile bırakın. Bir çay kaşığı toz tarçın, bir çay kaşığı toz şeker ve bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ile karıştırın. Bu karışımı dudaklarınıza sürün ve 2 dk. Bekletin. Ardından ılık su ile yıkayınız. Tarçın dudaklarınız da karıncalanma hissi bırakabilir.
dudak-kalemi
Dudak Kalemi: Dudakların dolgun ve güzel gözükmesini sağlar. Dudaklarınızı kapatıcı ile boyayarak cildinize uygun renkte ki dudak kalemini biraz dışardan olacak şekilde uygulayınız. Daha sonra rujunuzu sürerek dudaklarınıza dolgunluk vermiş olacaksınız.
bal
Bal: Yarım çay kaşığı balı 1 çay kaşığı vazelin ile karıştırınız. İçerisine biraz kırmızı biber ve zencefil ekleyin ve iyi bir şekil de karıştırınız. Bu uygulamayı dudaklarınızın dolgun görünmesi için haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )Dudakları Dolgun Göstermenin Yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder