Facebook

27 Ekim 2015 Salı

Kısa Sürede Güzelleşmek


güzellik-tavsiyeleri-2
Kadınların hayatları gerçekten çok zor. Sabah uyanmak için kurulan alarmı duyulmadıysa her şey karman çorman olur. Geç kalınmasına rağmen eliniz ayağınıza dolaşmadan nasıl hazırlanabileceğiniz için birkaç küçük tavsiye.
1-
güzellik-tavsiyeleri-1
Yeterince vaktiniz yok ancak duş almanız gerekiyor ve de nemlendirici sürmeden olmaz diyorsanız duştan hemen sonra kurulanmadan önce vücuda vücut yağı
uygulayın. Daha kısa sürede müthiş sonuçlar elde edeceksiniz. Deneyin görün.
2-
güzellik-tavsiyeleri-2Saçlarınız zor kuruyor ise yeterince de zamanınız yok  ise saçlarınızı mikrofiber bir havluya sararak daha hızlı kurutabilirsiniz. Siz hazırlanırken havlu saçınızın nemini alacak ve size daha kısa bir kurutma süresi kalacak.
3- güzellik-tavsiyeleri-3
Zamanınız giderek daraldı ve de makyajsız çıkmak istemiyorsunuz. O zaman kat kat fondötenler, pudralar yerine şu sıralar daha popüler olan BB-CC Kremleri tercih edin. Ayrıca kıyafetinize göre makyaj yapmayı değil her kıyafete uygun olabilecek makyaj stilini tercih edin.
4-
güzellik-tavsiyeleri-4
Ojeleriniz bozuksa yada oje sürmeden çıkmak istemiyorsanız ojenizi sürdükten sonra elinizi buzlu suya sokarak ojelerinizi hızlıca kurutabilirsiniz.
5-
güzellik-tavsiyeleri-5En büyük problem “Bugün ne giyeceğim”. Bu problemi yok etmek için yapılacak en mantıklı şey, yatmadan önce sabah ne giyeceğinizi ayarlayıp bir kenara koymaktır.

Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları Estetik - Plastik Cerrahi ( Estetik,Cilt - Saç Bakımı,Makyaj,kozmetik,Egzersiz )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder