Facebook

8 Haziran 2011 Çarşamba

Kısa Sürede Yüz Gençleştirmek

Kısa Sürede Yüz Gençleştirmek Mümkün!


Alın, göz çevresi, burun ve dudak yanındaki yanak kısmı, elmacık kemiklerinin üstü, dudaklar, çene ve boyun ile ameliyat ya da kazalara bağlı iz veya çöküklükler estetik uygulamalarla çözümlenebiliyor.


Alın, göz çevresi, burun ve dudak yanındaki yanak kısmı, elmacık kemiklerinin üstü, dudaklar, çene ve boyun ile ameliyat ya da kazalara bağlı iz veya çöküklükler estetik uygulamalarla çözümlenebiliyor. Bu işlemler arasında en sık dolgu, botox, yağ enjeksiyonu, askı yöntemleri ve kimyasal soyma uygulanıyor. Uzmanlar, uygulamaların mutlaka kaliteli ve uygun ürünler kullanılarak yapılması ve alandaki uzman hekimler tarafından uygulanması gerektiği uyarısında bulunuyor.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Latifoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz mevsimine girmeden Mayıs Haziran ayları içerisinde yüz gençleştirme ya da yüz güzelleştirme uygulamalarının yapılabildiğini söyledi.
Bu konuda başvurulacak en doğru adresin plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanları olduğunu vurgulayan Latifoğlu, alın, göz çevresi, burun ve dudak yanındaki yanak kısmı, yanaklar, elmacık kemiklerinin üstü, dudaklar, çene ve boynun ayrı ayrı değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, uygulamalarda geçirilmiş ameliyatların, kazalara bağlı iz veya çöküklüklerin, önceki estetik girişimlerin, kullanılan ilaçların, derinin renginin, kalın veya ince olmasının ve yaşın çok önemli olduğunu ifade etti. Latifoğlu, özellikle yaşı ileri olan hasta grubunda, uygulamalardan başarılı sonuçlar elde edilebilmesi için cerrahi şart olduğunu belirterek, aksi takdirde yapılanların yetersiz kalabileceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder