Facebook

4 Haziran 2011 Cumartesi

Linda Evangelista Güzellik Sırları

Linda Evangelista, 43 yaşına merdiven dayamasına rağmen, güzelliğinden bir şey kaybetmiyor. Kanadalı eski top model, formunu süt sayesinde koruyor. Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel 10 top modelinden biri olarak gösterilen Linda Evangelista, çocuk sahibi olduktan sonra ortalardan kayboldu. Kimileri Evangelista için “Artık güzel olmadığı için, ortalarda görünmüyor” derken, kimileri de
“Çocuk doğurdu ve çirkinleşti” diyordu. Ancak, bunların gerçeği yansıtmadığı kısa zamanda anlaşıldı.
1965 doğumlu Linda, Los Angeles’ta katıldığı bir davette, hala eskisi kadar güzel ve eskisi kadar alımlı olduğunu gözler önüne serdi. Linda’nın bunu nasıl başardığı, büyük bir merak konusu haline geldi. Linda, aynı Cindy Crawford ve Claudia Schiffer gibi, haftanın bir gününü kendine ayırarak güzelliğini koruduğunu söyledi. 1 çocuk annesi Linda’nın kendisine özel olarak hazırladığı programdaki vazgeçilmesi ise, süt…
08.00: Doktorum, benim genç ve güzel kalmamdaki en büyük sırlardan biri olarak deliksiz uyumamı gösteriyor. Evet, her gün 7 veya 8 saat deliksiz bir şekilde uyurum. Sabah 08.00′de uyanırım. Kendime ayırdığım bu özel günde, yüzümü su ile değil sütle yıkarım.

08.45: Sabah egzersizi için hazırlanan programlardan en hafif olanıyla, güne başlarım. Orta ritimli bir müzikle, yaklaşık 20 dakika egzersiz yaparım. Sonra 10 dakika step. Bu iki çalışma sayesinde, vücudum kendine gelir.
09.00: Yazın hafif serin bir su, kışın ise ılık bir suyla duş alırım. Çıkmadan önce yüzümü ve ellerimi tekrar sütle yıkarım.
09.45: Kahvaltıda kızarmış ekmekten vazgeçmem. Süt, yine benim kahvaltıda kullandığım bir besin maddesi. Ancak bu defa sütü içiyorum. 1 bardak süt, yanında bal ve tereyağı ile, kahvaltımı yaparım.
12.00: Tüm vücuduma nemlendirici sürerim. Sonra televizyonun karşısına geçip, 1 saat müzik programlarını seyrederim.
13.30: Koşu bandında 2 kilometre yürürüm. Bu, isteğe göre değişebilir. Ancak ben, genelde kendimi fazla yormak istemediğim için bunu 2 kilometrede bitiririm.
14.30: Kendime özel olarak portakal, greyfurt ve kivi suyu hazırlarım. Bu özel günlerin dışında da bu özel içeceği her gün içerim.
15.30: Öğle yemeği için kendime ızgara tavuk hazırlarım. Kırmızı et yemem. Çünkü kırmızı et, cildin en büyük düşmanlarından biri. Ben, genelde öğle yemeklerinde salata yerim. Ancak kendime ayırdığım bu özel günde, tavuk ızgara tercih ediyorum.
17.30: Dışarı çıkarım. Çocuk parkına gidip, çocuklarla ilgilenirim.
20.30: Önce hafif ılık suyla duş alırım, sonra küvete uzanıp, bir sünger yardımıyla tüm vücuduma süt sürerim. En son, tekrar ılık suyla yıkanırım.
22.30: Gece kremlerini tüm vücuduma sürer ve uyurum. Haftada bir gün uyguladığım bu programın, benim genç ve güzel kalmamda çok etkisi var.
“Yoganın faydasını asla inkar etmem”
Linda Evangelista, 12 yıldır yoga ile sağlıklı ve mutlu olduğunu belirtiyor. Eski top model, her insanın içinde meydana gelebilecek bir uyanışı temel alan bu eşşiz meditasyon sayesinde çok mutlu bir hayat sürdüğünü ifade ederek, “Güzelliğin temelinde mutluluğun yattığı bir gerçek. Bu nedenle, dış etkenleri en aza indirgemek için yogayı tercih ettim. Bu meditasyon sayesinde hayata bakış açım olumlu yönde değişti. Hiçbir konu karşısında çaresiz kalmıyorum. En azından, her türlü zorlukla mücadele etme yeteneğim gelişti. Bence herkes bu tarz meditasyonla uğraşmalı” dedi.
43 yaşındaki Linda, yoga ile ilgilenmeye başladığında eşiyle bir dizi problemler yaşadı. Fakat eşini bu konuda ikna eden Linda, ilerleyen dönemlerde ilişkilerinde daha mutlu oldu. Doğum yaptığında tam 24 kilo alan Linda, Yoga sayesinde bu kilolardan kurtulmayı başardı. Kanadalı güzele göre, gerçekleşen meditasyonlarda, kişinin moral motivasyonunun üst seviyede tutulması, ilgiyi artırıyor.

Güzellik Salonu / Güzellik - Bakım Güzellik Sırları , Güzellik Oyunları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder