Facebook

3 Haziran 2011 Cuma

Yaşınız ne olursa olsun harika görünebilirsiniz!

Burcunuza göre saçlarınız

Kadınların güzelliğini büyük ölçüde tamamlayan aksesuarları hiç kuşkusuz saçlarıdır. Rengiyle, kesimiyle, dalgasıyla, her şeyiyle saçlar bir bütündür Yaşınız ne olursa olsun harika görünebilirsiniz!
Aylin Sungur
İşte burç kadınlarına özel bir haber...

Koç burcunun yeni tercihi:
Kabarık saçlar Dengeli yumuşak bir yüz yapısıdır. Suratta değişiklik yapmaz. Ama yüzünüzün yuvarlaklığından şikâyetçi iseniz ve bunu biraz olsun inceltmek istiyorsanız, saçınızın dalgasını yüksek tutacak modelleri tercih etmelisiniz. Göz alıcı bir saç rengi ile süper buklelerle, dümdüz bir fön ile hem kendinizi hem karşınızdakileri ancak o esnada büyüleyebilirsiniz.




Boğa burcunun yeni tercihi:
Yüz yapısın da sertlik ön plandadır. saç kesimi yaparken, eğer yüz şeklinizi değiştirmek istemiyorsanız size en uygun olanı yine kare bir kesimdir. Fakat yüzünüzdeki ifadeyi yumuşatmak, dengelemek istiyorsanız, saçınıza yuvarlak modeller kestirmelisiniz. Bunu yaparken saçınıza yuvarlak kesimli kakül ve şakaklarınıza inen saç tutamları yaptırabilirsiniz.


İkizler burcunun yeni tercihi:

Uzun saçlarla da kabarık modeli tercih edebilirsiniz uzun saç modelleri ya da saçınızda yukarılara verilecek yoğunluk tercih etmelisiniz. Dikdörtgen şeklinde kesimler yardımı ile de yüzünüzü inceltebilir veya tamamen kaşla aynı boyda olan, düz kâh küllerle yüz yapınızda biraz olsun değişiklik sağlayabilirsiniz.


Yengeç burcunun yeni tercihi:
Hacimli saçlarınızla farklı olursunuz. İçinden fışkıran doğal, özgüven, hacimli, kesimler ile dengeli, uyumlu saç modellerine sahip olabilirsiniz. Yine Eğer yüzünüzün biraz kısalması amacı ile kesim düşünüyorsanız, çene kemiğini geçmeyecek şekilde kesim yaptırabilirseniz, uyumlu saç modellerine sahip olabilirsiniz



Aslan burcunun yeni tercihi:

2011 yazında da tepede topuz modelleri revaçta. Uzun saçların kurtarıcısı topuzlar hem şık hem de spor olarak tercih edileceği gibi kuaföre gitme ihtiyacı da hissettirmiyor. Tepede topuz uzun saçlı Aslan kadınlar için hayat kurtaran cinsten. Şık bir davette de, günlük hayatta da oldukça güzel ve göz alıcı bir etkiye sahip ve arkadaşlarınız arasında ilgiyle takip edilirsiniz.


Başak burcunun yeni tercihi:

Siz de kısa saçın rahatlığına kavuşmak, ve sezonun trend rengi olan kahve tonlarına uyguladığınız kabarık saçlarınızla zarif bir görüntü sergileyebilirsiniz Fazla vakit harcamadan, sadece ufak dokunuşlarla saçınıza kuaför eli değmiş izlenimi, sizde verebilirsiniz. Biraz hareketlilik, biraz yaratıcılık hepsi bu kadar Tercih size kalmış...


Terazi burcunun yeni tercihi:

Surat yapısı ve yüz şekline göre modern kesimler yapmak mümkündür. Makyaj için ise en elverişli yüz biçimidir. Eğer yüz biçimini değiştirmeden daha bir güçlülük katmak istiyorsanız, saçınızın yanlarını ve enselerini kısa kestirerek, saç tepesine yoğunluk vererek kesilen saç modellerini tercih etmelisiniz bu özellik, senin çekiciliğinle örtüşüyor ve sana çok yakışıyor.

Akrep burcunun yeni tercihi:

Sarı saçı ne kadar beğeniyor olursanız olun, bu sıralar asla denemeye kalkmayın! Çünkü bu renk, ten renginiz ile hiç uyumlu değil. Eğer çok koyu tenli bir esmer değilseniz, bakır tonlarını deneyebilirsiniz. Çok koyu bir ten renginiz var ise siyah ve kızıl sizin için mükemmel renkler olacaktır.Yaşınız neolusa olsun!


Yay burcunun yeni tercihi:
Buğday tenliyseniz Platin renkler tam size göre. Açık kahve, kestane ve altın sarısı, sizin için en uygun renklerin başında. Eğer biraz daha radikal değişiklikler yapmak istiyorsanız, ateş kızılını ve patlıcan morunu da deneyebilirsin. Ama bu renklerin her yıkamada akacağını da unutmamalısınız.


Oğlak burcunun yeni tercihi:

Sizi cool yapan şeyler saçlarınız eğer soluk bir ten rengine ve keskin yüz hatlarına sahipseniz, siyahtan ve küllü renklerden uzak durmalısınız. Fındıkkabuğu ya da çikolata kahvesi gibi renkler, hatlarınızın daha yumuşak, teninizin daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Kova burcunun yeni tercihi:

Sezonun trend rengi olan kahve tonlarına uyguladığınız kabarık saçlarla zarif bir görüntü sergileyebilirsiniz doğuştan bukleli saçlara sahip değilseniz şayet nemli saçınızı birkaç parça halinde örerek yatın. Sabah kalktığınızda örgüleri parmaklarınızla ayırın. İşte siz de doğal buklelere sahipsiniz.


Balık nurcunun yeni tercihi:
Pembe tenliler, Kısa saçlarla da kabarık modeli tercih edebilirsiniz. Eğer pembe yanaklarınızla dikkat çekiyorsanız küllü renkler tonlarını denemelisiniz. Kırmızı tonlarından ise kesinlikle uzak durmalısınız. Çikolata kahverengi tonlarla ve ince siyah bir bantla değişiklik yapın. Ne kadar muhteşem görünürsünüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder